Wat Conditionering Kan Doen In Een Split Definitie

Ghislaine is geboren op 25 december 1961 om 15.20 uur in Maisons-Lafitte, Frankrijk. Dat maakt haar een intuïtieve projector rolmodel/kluizenaar met een doel dat vervuld kan worden via mutatie. In het Engels heet haar incarnatiekruis het LAX of Prevention. Prevention heeft meerdere betekenissen, zoals voorkoming (anticiperen) of uitsluiting (weren).

Met een gefocuste aura die de ander volledig in zich opneemt, blijft zij onderzoeken naar het zwakste punt in iemands gedrag (15.6). Ook in haar verbinding met de ander is zij onderzoekend (59.1). Wanneer staat de ander in zijn kracht en wanneer is de ander zwak? (7.1, 59.1). Zij gaat op ‘aan’ op het moment dat zij iemand ontmoet waarvan zij aanvoelt dat zij haar iets te bieden hebben. Dat zijn de mensen waarmee zij verlegen flir t (19.2). Aan mensen die haar wat te bieden hebben, wil zij graag haar diensten verlenen. Ghislaine heeft geen tribale levenskracht maar wel meerdere tribale poorten, dit is waar zij de ander ontmoet. Zij heeft het ‘voor wat, hoort wat’- principe goed begrepen. Geroepen worden om van dienst te kunnen zijn, biedt haar de kans om met haar onverzadigbare verlangen en haar kritische oog voor patronen (58-18) daar waar iets niet klopt naar smaak aan te passen en te perfectioneren. De vraag is naar wiens smaak?

Haar andere levenskracht is de 20-10, het kanaal van ontwaken, een design van toewijding aan hogere principes. Als je dit leest en dan kijkt naar haar leven voor zover dat ons bekend is, zou je je achter je oor kunnen krabben en je afvragen, maar hoe dan? Dit klinkt alsof iemand zich werkelijk kan toewijden aan hogere principes en deze kan naleven. Deze levensstroom gaat niet over de ethische normen van het collectief. Dit gaat over zelf-bekrachtiging en niet over het bekrachtigen van anderen. Dit is integratie, je verbinden in het nu. Dit is de stem van ‘ik ben’. Ghislaine, het rolmodel of de hypocriet, die in het nu kan praten bij de United Nations en een Ted Talk geeft over ‘haar’ hogere principes, datgene wat haar bekrachtigt, zoals het TerraMar Project. Een door haarzelf opgerichte non-profit organisatie voor de bescherming van de oceanen dat werd ondersteund door de Clinton Global Initiative.

Het ontwaken in haar design is haar eigen ontwaken van haar eigen film in het nu (of niet).

Materiële middelen zijn belangrijk voor Ghislaine . Ze heeft een 3e lijns-omgeving, een omgeving waarin zij voldoende middelen nodig heeft om o.a. te kunnen reizen en te genieten van de goede dingen des levens. Zij had het geluk geboren te worden als de dochter van een mediamagnaat waar materiële middelen in overvloed waren. Ze studeerde in Oxford, behoorde tot de Londense society en reisde de wereld rond.

Haar Saturnus Return in 1991
In het jaar van haar Saturnus Return (1991 ) wordt haar vader dood gevonden in de Atlantische Oceaan. Na een hartaanval zou hij overboord zijn gevallen en verdronken. Na zijn dood stortte het Maxwell imperium in. Financiële fraude kwam aan het licht. Ghislaine ontvluchtte het Verenigd Koninkrijk om in de society van het New Yorkse een nieuw leven te beginnen.

De Saturnus Return geeft het einde van je jeugd aan. Het is tijd om volwassen te worden. Vanaf de ene dag op de andere was papa Maxwell er niet meer om haar te steunen, ook niet meer als haar werkgever (Ghislaine was destijds door haar vader aangesteld als zijn zaakwaarnemer in New York). Ze moest dus nu op haar eigen benen leren staan. Ra vergelijkt 6e lijnen met baby-kangoeroes die dan de buidel moeten verlaten. Zo ook Ghislaine. Ze vertrekt naar New York, verkeert daar tussen de socialités en ontmoet daar Jeffrey Epstein.

In het ‘jailhouse’ interview met haar broer zegt zij spijt te hebben Jeffrey Epstein ooit te hebben ontmoet. Het lijkt echter een speling van het lot (de fractale lijnen) geweest te zijn alsof het zo heeft moeten zijn.

Het incarnatiekruis van haar Saturnus Return staat in het incarnatiekruis van de 4 wegen, P 19/33 D 44/24.
Poort 33.1, de poort van je terugtrekken zegt: Vermijden. De wijsheid in een zwakke positie om te erkennen dat volledig terugtrekken vereist is om te overleven. Terugtrekken wanneer men zich realiseert zich in een zwakke positie te bevinden.

Na de dood van haar vader kwam de waarheid naar boven over pensioenfraude, schulden, faillissement, etc. De oudste broers van Ghislaine moesten zelfs terechtstaan in de Rechtbank wegens eventuele medeplichtigheid. Jezelf terugtrekken uit het oog van de media is dan het beste wat je kunt doen.

De tegenovergestelde poort van poort 33, terugtrekken is poort 19, de poort van benaderen. Beide poorten zijn Jeffrey Epstein’s P Noord en Zuid Node in de 6e lijn. Hij kijkt dus naar rolmodellen.
Ghislaine flirt met hen waar iets te halen valt (19) en Jeffrey kijkt naar wie behoeftig is en wat nodig heeft (P NN 19.6). Ghislaine is zo’n rolmodel met materiële behoeften en is graag van dienst en volledig toegewijd aan hogere principes als zij gezien wordt.

Toewijding aan Hogere Principes
Toewijding aan de hoogste waarden loopt als een rode draad door haar design (19.2, 50.2, 50.6, kanaal 20-10). Maar wat zijn dat en hoe en wanneer kun je die hoge waarden naleven?
Principes, overtuigingen, normen en waarden, het wordt ons aangeleerd. Ons wordt aangeleerd wat we ergens van moeten vinden. Dat gold voor Ghislaine net zo. Ghislaine is geconditioneerd met de normen en waarden van haar omgeving, met name haar vader had een enorme invloed op haar.

De Split in Poort 57
Robert Maxwell was een 2/4 ego-manifestor met het incarnatiekruis van heerschappij die haar split overbrugde in poort 57. Hij bezat de intuïtieve gave om relaties de baas te zijn op harmonieuze wijze ofwel tiranniek. Volgens getuigen gedroeg hij zich vooral tiranniek tegenover zijn personeel en ook zijn gezin. De relatiekaart van vader en dochter bevestigt dit. Ghislaine zet haar vaders poort 57.4 in de nadelige stand van tirannieke overheersing. Andersom zet hij haar zon in de nadelige stand van de hypocriet (10.6). De elektromagnetische klik vormt de perfecte vorm (57-10) en bepaalt haar gedrag. Zijn tirannieke buien maakte haar tot een hypocriet. Haar hypocriete gedrag werd beloond met materiële middelen. Niemand durfde Robert Maxwell tegen te spreken. Deze man is een verhaal op zichzelf.

Nu wil het toeval dat Jeff rey Epstein net als haar vader haar split overbrugt met poort 57.5 in Saturnus, wat haar gedrag fixeert in de hypocriet. Jeffrey heeft overigens het hele kanaal van kracht (57-34) en daarmee gaat hij relaties aan met mensen die hem bekrachtigen.

In haar Saturn Return zien we ook dat de nodes (haar omgeving en wat ze te zien krijgt) in poorten 60 (beperking) en 56 (stimulatie) staan. Deze poorten maken onderdeel uit van Jeffrey’s incarnatiekruis van de wetten. De geometrie heeft hen bij elkaar gebracht.

Behoud van Identiteit Ondanks Conditionering

Naast het thema van de hogere principes zien we ook het behouden van de identiteit in tijden van tegenstand of conditionering als terugkerend thema in haar chart. We zien dat haar identiteit in de relatie met haar vader sterk geconditioneerd was maar ook in haar relatie met Jeffrey Epstein. Zij liet zich dusdanig meeslepen wanneer zij gestimuleerd werd dat het haar identiteit volledig opslokte (58.6 in detriment). Jeffrey had de gave van stimulatie (56.4) en prikkelde (en bovenal conditioneerde) daarmee de ideeën (11.4) van Ghislaine. Met zijn kracht om verzet volledig te vernietigen (34.5) en haar concentratie voor details (20.5) werden gedachten omgezet in daden (34-20).


Acceptatie

De formule van haar design zon luidt: terminale ziekte; de acceptatie dat er geen mogelijkheid tot corrigeren is. En daarmee komen we bij het laatste terugkerende thema in haar design, acceptatie (18.2, 60.2, 60.3 en 30.3). Acceptatie is haar wake-up call . Dit is waar haar pad haar naartoe leidt zodat zij haar doel in dit leven kan volbrengen.

Haar design zuid knoop (poort 30) levert een achtergrond waarbij de hand van het lot en Karma een rol speelt. Het biedt het vermogen om wijsheid te verkrijgen over de illusie van vrijheid. De transcendentie ligt in het accepteren van de beperking.
Zij zal haar transpersoonlijke doel van voorkomen of uitsluiten als rolmodel/kluizenaar alleen kunnen vervullen door te erkennen dat vrijheid een illusie is en dat beperking iets is waaraan je je moet overgeven.

Haar 2e Saturnus Return sinds 2020
Momenteel bevindt zij zich in de fase van haar tweede Saturnus Return met als achtergrond omgeving verdediging (58.5) en jezelf verklaren in tijden van inactie (52.5).

Ghislaine heeft aangekondigd dat zij haar veroordeling van 20 jaar cel zal aanvechten.
In deze fase van inactie zal zij met haar eigen waarheid (61) worden geconfronteerd. Als zij de film van haar leven voor zichzelf afspeelt, zal zij zich haar jarenlange conditionering van onderdrukking realiseren (47.3) waardoor haar zelfvertrouwen altijd afhing van de goedkeuring van anderen. De tijd van inactie (52) zal zij tevens gebruiken om zich te focussen (9) op haar verdedigingstactiek en haar verklaring. Zij zal het Hooggerechtshof met gratie en stijl proberen te overtuigen met een zeer getailleerde verklaring en begrip proberen te kweken voor de situatie waarin zij beland is. Zij zal alles doen om het Hooggerechtshof te laten twijfelen aan de getuigenverklaringen en de validiteit van bewijzen. Zij zal de status quo openlijk ter discussie stellen. Ghislaine heeft het talent om zwakten te zien in patronen en in menselijk gedrag. Of het haar lukt om het Hooggerechtshof te overtuigen een nieuwe uitspraak te doen?

De Uranus en venus invloeden in de 2e Saturnus Return gaan over uitputting van middelen en hebzucht (27.2 in detriment en 27.3 2x ook in detriment) in een open sacraal, niet weten wanneer genoeg genoeg is. Gaat dit over advocaatkosten? Knijpen de advocaten haar financieel uit of weigert de familie te betalen?

De onophoudelijke hebzucht put de financiële middelen uit en slaat de vastberadenheid (50.2) van Ghislaine lam waardoor ze de strijd soms lijkt te willen opgeven.

Hoe het ook zij, we gaan het zien.