Laura, het zeilmeisje

Vandaag en de komende dagen staat de zon in het Incarnatiekruis van ‘het Vaartuig van Liefde’. Toevallig liep ik tegen Laura Dekker, het zeilmeisje aan, van wie het incarnatiekruis ook nog eens the Vessel of Love oftewel het Vaartuig van Liefde blijkt te zijn.

Op 14 jarige leeftijd vervulde Laura de droom die zij had sinds haar 8ste jaar, de droom om alleen rond de wereld te zeilen. Op haar 8ste begon ze na schooltijd te werken om geld bijeen te krijgen om haar eigen boot aan te schaffen. Ze was 13 toen ze het kanaal overstak van Nederland naar Groot-Brittannië. Ze vertelde dit aan niemand omdat ze wist dat ze anders tegengehouden zou worden. Na deze overtocht bereidde ze zich voor op het echte werk, namelijk zeilend de wereld rond. En daarmee begon ook de strijd met jeugdzorg en het eindigde met een rechtszaak waarin uiteindelijk besloten werd om Laura haar zeiltocht rond de wereld te laten maken.

Als we naar haar design kijken zien we een generator die hier is om te doen waar ze van houdt. Ze houdt van zeilen. Ze zeilde al rond de wereld met haar ouders vanaf haar geboorte. Ze maakt haar eigen vaartuig (bootje) toen ze zes jaar oud was. We zien hier een geschoold persoon, een mutatief wezen met een aangeboren weten voor wat vruchtbaar is en die weet hoe met externe beperkingen om te gaan. Dit is het ‘vaartuig’ die ervan houdt om te reizen en om op ontdekking te gaan met haar kanaal van ontdekking, een design dat slaagt waar anderen falen en met haar 1/3 profiel, het profiel van de onderzoekende ontdekker. Zij kan op haar intuïtie vertrouwen met de sterke definitie direct vanuit haar sacraal centrum naar haar milt centrum (centrum voor intuïtie en overleven) via het kanaal van b ehoud (27-50) en het kanaal van de perfecte vorm (57-10), een design van een overlevende, kanaal vanuit het miltcentrum naar haar identiteitscentrum. Natuurlijk had zij ook rond de wereld kunnen zeilen nadat ze haar school had afgemaakt, dit waren ook de argumenten tegen. Maar kijk, haar niet-zelf denkt dat ze iets te bewijzen had. Ze heeft een open ego met poort 25 vanuit de identiteit kijkende naar de open poort 51, het ego van de krijger. Zij wilde de jongste, die ooit rond de wereld heeft gezeild, worden. Ze wilde de eerste/de jongste zijn. Dat is de motivatie van de niet-zelf van de open krijger ego (poort 51). De tot dan toe jongste zeiler rond de wereld was Mike Perham, die 3 jaar eerder met zijn 17 jaar alleen de wereld rond zeilde. Laura en Mike hebben overigens beiden het kanaal van vergankelijkheid 35-36, een design van het manusje van alles. Laura Dekker zoekt naar uitdagingen, dus moest zij het ‘leeftijdsding’ op dat moment verslaan en niet jaren later alleen rond de wereld zeilen en daarin volhardde zij. Poort 29, de emotionele drijfveer van de maan, de kracht om te volharden en het potentieel om creatief succes te behalen door volledige toewijding, haar persoonlijkheidszon in poort 46.

Kijkend naar wat de lijnen van haar incarnatiekruis zeggen, het Vaartuig van Liefde:

Persoonlijkheidszon 46.1: Toewijding in duisternis die onverwachts wordt ontdekt. Kunst omwille van de kunst. Het potentieel voor creatief succes door middel van toewijding

Persoonlijkheidsaarde 25.1: Motiefloze actie. Het universaliseren van activiteit. Het potentieel om in je kracht te blijven door middel van afstemming op uitdagingen.

Design Sun 15.3: het opblazen van het ego. Het extremisme van het zelf als strategie om de flow te beheersen.

Design Earth 10.3: de martelaar. De zinloze verwerping van normen op basis van een juist bewustzijn. Gedrag dat uiteindelijk door anderen wordt uitgedaagd.