Felicitas Human Design

Professioneel Gelicentieerd Analist & Coach in het Human Design Systeem

Dr Fauci, de ketter/onderzoek van preventie met transformatie als doel

 

Dr Anthony Fauci geboren als ketter/onderzoeker in het transpersoonlijk incarnatiekruis van preventie vanuit de motivatie om te ‘fixen’.
 

Fauci is een Alpha (31-7), iemand met het design van leiderschap ten goede of ten kwade. Naast dat hij een gekozen leider is, is zijn perspectief ook gericht op leiders, zij die de macht hebben. Fauci is een Alpha met unieke inzichten (43-23) die zijn eigen opvattingen moet ontdekken en hieraan trouw durven te zijn (34-10).


 

Het volgen van de eigen opvattingen is natuurlijk een lastige met al die openheid. Van nature is hij iemand die de status quo uitdaagt. Echter er komt zoveel druk van buitenaf op hem dat hij tegen de tijd dat hij 7 jaar oud was al dusdanig geconditioneerd was dat het onduidelijk was wat zijn ware eigen opvattingen zijn, afkomstig uit de sacrale respons. Zodra hij zich onder druk gezet voelde, werd hij hoogstwaarschijnlijk nerveus en ging snel tot actie over om te bewijzen hoe goed hij wel niet was, de druk te ontladen en verkeerde relaties te 'vriend' te houden. De opvattingen die de goedkeuring wegdroegen van hen die de 'baas' waren, werden zijn 'eigen' opvattingen.
 

Tijdens de pandemie was hij voor menigeen de ‘redder’ of zo werd hij geframed. Hij kwam met oplossingen als mondkapjes, afstand houden en een prik waarbij je het virus alsnog krijgt in de naam van de wetenschap. Regels waar hij zich overigens zelf niet aan hield maar waar voor het volk zware boetes op stonden. Deze redder van 3 jaar geleden is onlangs voor het eerst publiekelijk gehoord tijdens de pandemiehoorzittingen. Zal deze voormalig redder nu onder de bus gegooid worden (‘burning at the stake’) ?

Het interessante aan zijn design is dat zijn lichaamsmaan akkoord gaat met abdicatie (7.4) indien de macht dit van hem vraagt maar dat zijn persoonlijkheidsmaan (28.6)* zal vechten tot op het bot om te winnen. Wanneer hij zich in het nauw gedreven voelt, gaat hij op scherp om te overleven, zichzelf te bewijzen en zijn reputatie te verdedigen.
 

In de niet-zelf strategie is Dr Fauci ambitieus gedreven en heeft hij zichzelf getraind om te vechten zodra hij zich nerveus voelt en uitgedaagd wordt. In de afgelopen jaren is hij steeds beschermd zodat hij niet gehoord kon/mocht worden. Die tijd is nu voorbij. Sinds 2023 staat hij niet langer in publieke dienst en is ook die bescherming weggevallen.

In zijn solar return van dit jaar komt zijn ongedefinieerde miltcentrum, centrum van feel-good, gezondheid en overleven, sterk onder druk te staan. Met name door mars in de 57.6 in detriment in de jaartransit “Wanneer duidelijkheid wijst op een probleem dat men vanwege de omstandigheden niet kan oplossen, leidt dit tot woede en frustratie en lokt dit een onvermijdelijk zinloze actie uit.” Mars in 57.6 zet zijn bewuste Zon van het gedrag van de ketter in 10.5 in detriment “Verbranding op de brandstapel. Gedrag dat gedrag uitdaagt en uiteindelijk wordt bestraft.”

 


 

Over het algemeen wordt het een uitdagend jaar voor hem. Hij wordt mentaal uitgedaagd en onder druk gezet (47.2 transit). Hij ontmoet het nodige cynisme (16.2) waarbij zijn oude angst van ondeugdelijkheid en niet goed genoeg te zijn opnieuw wordt aangewakkerd. In de solar return zie je Saturnus, de planeet van de rekening in poort 55, de spirit. Zijn spirit wordt uitgedaagd en hij zal de onschuld spelen en zeggen dat ook hij alleen maar orders opvolgde (55.3). Als antwoord op de vraag over de ‘social distancing’ geeft hij toe dat dit niet wetenschappelijk onderzocht is, maar dat de CDC hiermee kwam en niet hij. En hij mag zichzelf tenslotte ook verdedigen. Dat is zijn goed recht. Hij was de spreekbuis namens o.a. de CDC, het Center for Disease Control and Prevention (poort 8.2, geroepen in deze om de spreekbuis te zijn van de White House Coronavirus Task Force).
 

Als genius of freak heeft hij gedurende zijn leven een fundament gebouwd en een reputatie als leider opgebouwd. Fauci met zijn vaste mindset en inzichten op een bepaald vlak heeft de gave om te weten hoe en bij wie hij zijn inzichten op praktische wijze weet te delen. Het weten of de wetenschap is voor hem belangrijker dan andere aspecten in het leven. Zijn aangeboren Uranus in 23.5 dat de praktische waarden van een ander pad accepteert, ontmoet dit jaar een nuance op dat pad in Uranus 23.1, ‘bekering’. “De missionaris wiens licht duisternis zal brengen. De krachtige uitdrukking van een inzicht dat negatieve gevolgen zal hebben.” (23.1 in detriment, Uranus in solar return en Venus in 43.6 in detriment Solar Return).
 

Dit jaar is ook een Jupiter return voor Fauci. Jupiter de planeet van uitbreiding en kansen. Fauci heeft met zijn 83 jaar de nodige vriendschappen opgebouwd in machtige posities waarop hij zal kunnen terugvallen. Met zijn 27.4 in exaltation, een eigenschap waarbij hij degenen die het verdienen ruimschoots beloont en vice versa. Hij zal zijn inner circle van machtige vrienden nodig hebben. Zij die hem ondersteunen zal hij ruim bedanken met middelen of diensten.
 

In de Nederlandse pers wordt aan deze pandemiehoorzitting met Fauci geen aandacht besteed. Voor wie geïnteresseerd is in de hoorzitting kan op youtube het hele ding beluisteren.

 

* De exacte geboortetijd is onbekend. De maan kan dus variëren van 28, 44 en 1. Hetzelfde geldt voor poort 7 aan de design kant. Is de maan in poort 1 dan verandert de Alpha leider naar het kanaal van het Unieke rolmodel. De generator met het kanaal van verkennen blijft, evenals het transpersoonlijke incarnatiekruis en de open centra.